Ecopets Krachtige Kooireiniger Ready To Use Spray -750 ml

Product Code: pt_20005

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ecopets Krachtige Kooireiniger Ready To Use Spray -750 ml
€ 9,95
Beschrijving

Details

Ecopets® krachtige kooireiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van kooien en verblijf- en vervoerruimtes van dieren en gevogelte van metaal, hout, kunststof en glas. Te gebruiken bij knaagdierkooien, hondenkooien, vogelkooien, paardentrailers, terrariums en andere dierenverblijven. Het verwijdert uitwerpselen /ontlasting en andere hardnekkige vervuiling en weert ongewenste elementen. Er zit Eucalyptus in dat na gebruik een zeer aangename en frisse geur achterlaat en dat tevens een WELNESS gevoel geeft aan uw (huis)dier of gevogelte. Krachtige kooireiniger is tevens goed te gebruiken naast Ecopets® Urinegeur en Vlekverwijderaar.

Gebruik: Gebruik de Ready-To-Use spray of maak met krachtige kooireiniger concentraat een gebruiksoplossing van 20ml per sprayflacon (750ml) aan. 1 Liter Concentraat is 166 Liter gebruiksoplossing ! Spray de Ecopets® krachtige kooireiniger in de te behandelen kooi of ruimte. Laat krachtige kooireiniger inwerken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel lossteken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen. Voor gebruik in grote ruimtes een gebruiksoplossing aanmaken van 60ml per 10 liter water.

Waarschuwing: Concentraat kan bijtend zijn. Voorkom dat kooireiniger in de ogen komt. Indien dit zich voordoet uitspoelen met ruim water. Inademing van spuitnevel vermijden. Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaring: Bij kamertemperatuur (15-25°C)bewaren. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

Samenstelling: (Per 100ml) <5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen, <5% fosfaten, <5% parfums, limonene.”

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Nee
Merk Ecopets
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.