Extreme Classic Baby powder -14 kg

Product Code: ml_25136

Beschikbaarheid: 2 tot 3 werkdagen levertijd

Extreme Classic Baby powder -14 kg
€ 16,95
Beschrijving

Details

De Extreme Classic kattenbakvulling met nieuwe, exclusieve en gepatenteerde drievoudige werking (TRIPLE ACTION™) bestrijdt onaangename geurtjes nu nog effectiever. Door de nieuwe techniek is de ongebruikte vulling neutraal van geur. Bij aanraking met urine verspreidt zich een lichte babypoedergeur.

Voor een effectievere verspreiding van de aangename babypoedergeur en om vervelende geurtjes tegen te gaan bevat dit product een geurabsorbeerder.

TRIPLE ACTION™ onderscheidt zich van andere merken door de volgende aspecten:

Geurtjes worden geabsorbeerd en geneutraliseerd

Vormt stevige klonten Stofvrij tot wel 99,9%

Omdat het Extreme Classic kattengrit snel zeer stevige klonten vormt, zal het grit niet aan de poten of in de vacht van uw kat te hangen komen. Hiernaast kunt u de kattenbak snel en hygiënisch schoonmaken en wordt het grit niet door uw hele huis verspreid. Extreme Classic klonteren kattengrit is niet alleen door zijn hoge absorptievermogen van 320% van zijn eigengewicht, zeer duurzaam, maar ook omdat u bij het reinigen van de kattenbak enkel de klonten hoeft te verwijderen.

U hoeft daarom niet elkaar de hele bak met niet kattengrit te vullen. Zorgt u er wel voor dat de kattenbak regelmatig geheel wordt verschoond. Door deze duurzame eigenschappen staat 15 kg Extreme Classic kattenbakgrit met babypoeder gelijk aan 45 kg gebruikelijk kattenbakgrit. Extreme Classic kattenbakgrit is tot wel 99,9% stofvrij. Hierdoor heeft u niet alleen minder last van stof in uw huis, maar door deze eigenschap wordt de gezondheid van zowel u als ook van uw kat beschermd. Dit premium kattenbakgrit is een puur natuurproduct, wordt geproduceerd in Canada en is daarnaast compleet veilig. Uiterst fijn, klonterend kattengrit met wel 320% absorptievermogen Optimale binding van onaangename geurtjes dankzij de nieuwe, gepatenteerde drievoudige werking (TRIPLE ACTION™) Met babypoedergeur Plakt niet aan de poten of de vacht vast Duurzaam door klonterende werking Het vervangen van al het grit bij het schoonmaken niet nodig

15 kg Extreme Classic staat gelijk aan 45 kg gebruikelijk kattengrit

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Nee
Merk Extreme Classic
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.