KB Complete Insect / Konijn -1 kg

Product Code: kb_409

Beschikbaarheid: Op voorraad

KB Complete Insect / Konijn -1 kg
€ 4,90
  • Koop 10 voor € 4,55 per stuk. en bespaar 8%
Beschrijving

Details

Zoals u waarschijnlijk al gehoord heeft zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten. We maken hierbij gebruik van een nieuwe eiwitbron: insecten. Insecten zijn een bijzonder duurzame vorm van dierlijk eiwit. Dit komt doordat insecten onder andere:

• Weinig ruimte nodig hebben

• Snel en efficiënt groeien

• Kunnen groeien op organische reststromen

• Geen methaan produceren

Door een deel van het vlees dat gebruikt wordt in onze mixen te vervangen door insecten wordt het product dus een stuk duurzamer! Het mooie van insecten is dat het naast duurzaam, ook nog een heel hoogwaardige eiwitbron is met een goed aminozuurprofiel.

De insecten die gebruikt worden zijn Zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens). De Engelse naam van deze insecten is Black Soldier Fly, vaak afgekort als BSF. Deze larven hebben een grijzige kleur, wat ook terug te zien is in de kleur van de mixen. Ook hebben ze een typische geur, dit is normaal voor deze insecten.

De combinatie van insect en konijn zorgt voor een mooie balans tussen insect, spiervlees, orgaanvlees en vleesbot. Hieraan zijn vitamines, mineralen en zalmolie toegevoegd waardoor het product volledig is en de hond of kat geen tekorten kan oplopen.

Samenstelling: 65% Konijn (40% rug, 10% hart, 5% oren, 5% long, 2,5% nier, 2,5% vet), 33% Insect (BSF), 1% Zalmolie, 1% Vitamines en mineralen

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking 1 kg
Merk KB Mix (kiezebrink)
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: