Memory Bloom (Rood)

Product Code: pt_70021

Beschikbaarheid: 2 tot 3 werkdagen levertijd

Memory Bloom (Rood)
€ 44,95
Beschrijving

Details

Productomschrijving:

Bloom is een bloeiend gedenkteken voor de as van uw huisdier of een ander aandenken zoals een haarlok of ‘n stukje van de vacht. De Memory Bloom is interactief en omvat een “proces van maken” dat helpt bij het verwerken van het verdriet. Tevens een mooi geschenk als een vriend of familie hun huisdier verloren heeft. – Bevat alles wat je nodig hebt voor een volledige ceremonie ter herinnering aan het overlijden van je huisdier. – Bevat zelf te zaaien bloemen die steeds terugkeren (bloei 6 maanden van het jaar): Vergeet-Me-Nietjes en Slaapmutsje als herdenking, gemengd met Anemonen voor kleur en Wilde Bloemen om vlinders en bijen aan te trekken.

Memory Bloom kan worden gebruikt om het verdriet van het verlies van een huisdier een plaats te geven en de cirkel van het leven aan kinderen uit te leggen. Het is een kit waarmee een ceremonie gehouden kan worden om het leven te vieren door as of een ander aandenken toe te voegen, een kort verhaal te lezen, een bericht te schrijven en ten slotte het planten van de ‘memory bloom’.

Geschikt voor alle huisdieren omdat je een symbolische hoeveelheid as (hamsters, cavia’s, konijnen, katten, honden, vogels en pony’s / paarden) voor je memory bloom gebruikt. De rest van de as kan worden begraven onder de Memory Bloom zodra deze buiten wordt geplaatst.

De Memory Bloom Kit bevat:

• Biologisch afbreekbare pot van bamboe en

• Kokospot in hartvorm waar de as en/of het aandenken van het huisdier ingaat

• Gemakkelijk te telen, zelf te zaaien bloemen die steeds terugkeren (bloei 6 maanden van het jaar): Vergeet-Me-Nietjes en Slaapmutsje als herdenking, gemengd met Anemonen voor kleur en Wilde Bloemen om vlinders en bijen aan te trekken.

• Plant markeerder

• Gedenkbriefje

• Vertelboekje

• Compost

De Memory bloom is verkrijgbaar in een drietal kleuren: Rood, Roze en Geel.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Nee
Merk Memory Bloom
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.