PeeWee

PeeWee kattenbak is een Zweeds merk met een uniek en duurzaam kattenbaksysteem, die zich kenmerkt door een dubbele bodem. In plaats van minerale grondstoffen als kattenbakvulling wordt er gebruikt gemaakt van houtkorrels. Hout is een hernieuwbare grondstof en 100% biologisch afbreekbaar. Er zijn vijf verschillende modellen kattenbakken: de EcoDome, EcoGranda, EcoMinor, EcoHûs en EcoClassic.

PeeWee houtkorrels zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Deze houtkorrels hebben de unieke eigenschap dat ze aanzienlijk méér vocht absorberen dan alle andere kattenbakvullingen op de markt. Ook worden geurtjes door de houtkorrels volledig geabsorbeerd.

Wanneer de kat in de PeeWee kattenbak plast, verdwijnt 90% van de urine door het rooster van de bovenbak in de onderbak. De rest van de urine wordt door de korrels in de bovenbak geabsorbeerd en die vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar. Door het graven van de kat valt het zaagsel door de gaatjes van de bovenbak in de onderbak.
De bovenbak blijft daardoor dus schoon en droog. Net als de poten van de kat en net als uw huis.

Alleen het vervuilde zaagsel in de onderbak hoeft te worden weggegooid. Indien uitwerpselen regelmatig uit de bak verwijderd worden met het speciale PeeWee schepje, is het enige dat overblijft een frisse dennengeur. En omdat er bij het vullen van de PeeWee kattenbak maar een laagje van 2 cm houtkorrels nodig is en deze veel minder frequent ververst hoeven te worden, kan de consument met een zak PeeWee houtkorrels van 14 liter zeker 4 maanden vooruit.

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3