Petbox Kat 1-2 kg

Product Code: ml_es209

Beschikbaarheid: Op voorraad

Petbox Kat 1-2 kg
€ 16,50
  • Koop 3 voor € 15,25 per stuk. en bespaar 8%
Beschrijving

Details

3 maanden tegen parasieten.

PetBox is een nieuw en innovatief concept. Het bestaat uit een 2-in-1 oplossing waarmee je jouw hond of kat gezond houdt. Op een eenvoudige manier bescherm* je met PetBox jouw beste vriend 3 maanden tegen vlooien, teken en wormen.

Waarom elke 3 maanden?

PetBox bevat 2 producten die jou helpen met het goed beschermen van jouw huisdier. Deze producten zijn precies afgestemd op een driemaandelijkse behoefte van jouw hond of kat.

Het bevat: 1 doosje vlo + teekmiddel met daarin 3 pipetjes (Fipralone spot-on).

Elke maand dien je 1 pipetje toe op jouw hond of kat. 1 doosje ontwormtabletjes (No Worm Pro).

Elke 3 maanden dien je de juiste hoeveelheid tablet(jes) toe aan jouw hond of kat. Veelal bij de start van de kuur. Met deze behandelmethode volg je het advies van dierenartsen en overheidsinstanties. Én het houdt natuurlijk jouw huisdier gezond! Het gaat hier om diergeneesmiddelen.

 Het gaat hier om diergeneesmiddelen. Lees daarom altijd vóór gebruik de bijsluiter(s) door.

*Een hond of kat 100% wormvrij krijg is helaas onmogelijk. Een ernstige wormbesmetting voorkomen is wel mogelijk! Minimaal 4x per jaar ontwormen is het advies. Omdat een ontwormingsmiddel geen werkingsperiode heeft, worden alleen de aanwezige wormen in het lichaam gedood. Door regelmatig te ontwormen voorkom je dat de aanwezige wormen een groot probleem worden en het vervelend wordt voor jouw huisdier.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Nee
Merk Emax
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.