Royal Canin VET Cat Urinairy Moderate Calorie - 1,5 kg

Product Code: wf_722015

Beschikbaarheid: 2 tot 3 werkdagen levertijd

Royal Canin VET Cat Urinairy Moderate Calorie - 1,5 kg
€ 21,20
Beschrijving

Details

Urinary S/O Moderate Calorie - kattenvoeding ter ondersteuning van de urinewegen en helpt bij het behouden van een gezond gewicht van volwassen katten.

Veel urinewegproblemen Veel katten hebben problemen met hun urinewegen. Een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je kat. Zowel de zuurgraad van de urine, als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen.

Gezonde voeding van de dierenarts Urinary S/O Moderate Calorie van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je kat beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Urinary S/O Moderate Calorie heeft een gematigd energiegehalte. Zo helpt het je kat ook nog eens om haar gezonde gewicht te behouden

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking 1,5 kg
Merk Royal canin vet
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.