Schesir Cat Jelly Tonijn & Barnsteenmakreel -85 gram

Product Code: ty_17278

Beschikbaarheid: Op voorraad

Schesir Cat Jelly Tonijn & Barnsteenmakreel -85 gram
€ 1,20
  • Koop 14 voor € 1,15 per stuk. en bespaar 5%
Beschrijving

Details

Schesir breidt haar assortiment van nat natuurlijk voedsel voor katten verder uit met 8 nieuwe producten in blikjes van 85 g: heerlijke “specialiteiten uit de zee” bereid in gelei op basis van tonijn met maar liefst 8 verschillende soorten toppings van vis: INKTVIS, ZEEBRASEM, ZEEBAARS, ZEEBARBEEL, TANDBRASEM, GOUDMAKREEL, ZAAGBAARS, BARNSTEENMAKREEL, waarvan de laatste 4 geheel nieuw zijn op de markt.

De beste kwaliteit om aan de smaak van uw kat te voldoen: 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen en kleurstoffen; alleen de beste delen van de vis, met de hand gestoomd en verwerkt, met als bereidingswijze smakelijke gelei.

Schesir is altijd betrokken geweest bij de bescherming van het milieu voor toekomstige generaties. Voor klanten zijn deze acties gemakkelijk terug te vinden op de verpakking. Voor de bereiding van het natvoer gebruiken we slecht 2 soorten niet overbeviste tonijn die al in de voortplantingsrijpe zijn gekomen.

Dankzij complete traceerbaarheid van onze ingredienten, staat op onze verpakking duidelijk aangegeven welke tonijnsoorten er per productiepartij zijn gebruikt.

De inzet van Schesir voor duurzame visserij wordt op de achterkantvan verpakkingen gecommuniceerd met het symbool “Ocean Friendly”

Dit staat alleen op de Schesir verpakkingen waar tonijnproducten in verwerkt zijn.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking 85 gr
Merk Schesir
Beoordelen
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.