Verzending & bezorging

Verzendingen met PostNL

Bestelt u een product dat op voorraad is, op een werkdag voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling nog de volgende dag door een bezorger van PostNL geleverd. Wilt u zelf kiezen op welke dag uw bestelling wordt geleverd of op een PostNL locatie afhalen? Dan kunt u dit aangeven met de bezorgopties op de afrekenpagina. Bestellingen vanaf €40 euro worden binnen Nederland, België en Duitsland gratis verzonden. Overige verzendkosten kunt u in onderstaande tabel vinden:

Land Bestelhoeveelheid Verzendkosten
Nederland, België & Duitsland €0,00 tot €15,00 €6,95
Nederland, België & Duitsland €15,00 tot €40,00 €4,50
Nederland, België & Duitsland Vanaf €40,00 Gratis!

 

Gropet bezorgroute 

Wij hebben een eigen bezorgservice voor Nederland en België. Uw bestelling vanaf €100,00 wordt door een van onze chauffeurs persoonlijk en gratis bezorgt. Met uitzondering van de Waddeneilanden komen wij één keer per vijf weken in elke provincie. Via het bezorgschema  kunt u op basis van uw postcode de bezorgmomenten vinden.

Heavy Bulk Toeslag

Voor diepvriesproducten, sommige grootverpakkingen en zware producten zoals kattenbakkengrit moeten wij extra kosten maken om deze met PostNL te verzenden. Denk hierbij aan tempex verpakkingen en koud ijs om diepvriesproducten bevroren te bezorgen. Deze verzendtoeslag staat altijd apart vermeld op de afrekenpagina. Betaalt u liever geen verzendtoeslag? Kies dan voor de Gropet bezorgroute, daarbij wordt nooit een verzendtoeslag berekend.

Afhalen in Rotterdam

Natuurlijk bent u altijd welkom om bij ons afhaalpunt in het winkelcentrum het Binnenhof te Rotterdam. Bestel en betaal 1 werkdag voordat u bij ons langs komt en wij laten weten wanneer alles klaarligt!